Dansschool

Van Opstal

Home  |  Inschrijven  |  Contact

Theatershow “Dancemasters van Opstal on stage”.
Theatershow 2017 “LEGENDS” 24 & 25 Juni 2017

Onze jaarlijkse theatershow, eindshow, met meer dan 200 dansers van jong tot ouder, van beginnende dansers t/m (inter)nationaal niveau.
De theatershow wordt gehouden in de Factorium theaterzaal, Koningsplein, te Tilburg.
Een fantastische show met een breed scala aan diversiteit in dansstijlen. Kidswing,(kids)showdance,(kids)Ballet,hiphop,stijldansen,swingsolution,wedstrijdparen,Salsa-solo.

De kaartverkoop gaat NA Pasen van start voor en na de lessen.
Hoe gaat de kaartverkoop in zijn werk:
Op de dansschool in Tilburg en Berkel-Enschot kun je alleen persoonlijk de kaarten reserveren. Dus NIET via de e-mail.
Op volgorde van binnenkomst worden de stoelen gereserveerd. Wanneer je al je familieleden bij elkaar in de zaal wilt hebben, zorg dan dat één persoon alle kaarten reserveert. Bij reservering van de kaarten dient men meteen de kaarten te betalen!
De kaarten zijn €.12,50 per stuk. Gereserveerde kaarten worden niet teruggenomen.
Er zijn dus 6 voorstellingen. Dus bij reserveren opgeven welke voorstelling, dag & tijd, men wil bijwonen.
Let op! Heb je een speciale rolstoelplaats nodig, duidelijk vermelden (per voorstelling maar 5 rolstoelplaatsen beschikbaar)
Vanaf medio mei kan men op de lessen de gereserveerde en betaalde kaarten ophalen.

Sponsoren:
Daarnaast zou de theatershow niet zo’n succes zijn zonder onze sponsoren. De sponsoren maken het mogelijk om de show zo groots neer te zetten. Ook hen zijn wij enorm dankbaar. Kijk hier voor een lijst van de sponsoren van de laatste theatershow. Wilt u komend jaar ook op deze lijst komen te staan? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Weken van training, enthousiasme, discipline, bloed, zweet en plezier maken het elk jaar weer mogelijk om een goed en gezellig showweekend neer te zetten. En volgend jaar knallen we weer in het Theater. Als jij mee wilt doen, hoef je je alleen maar aan te melden voor een van onze cursussen.
Van jong tot oud, van beginnend danser tot professionele wedstrijddanser, iedereen komt voorbij op het grote podium. Veel verschillende stijlen en gevarieerde niveaus maken “Van Opstal on Stage” een bijzondere show om naar te kijken. Iedereen die het dansen een warm hart toedraagt, neemt deel aan deze show. Dansen biedt plezier aan iedereen en dit willen wij dan ook uitstralen. Dit is niet alleen genieten voor de dansers, die meteen een ervaring rijker zijn, maar ook voor de toeschouwers die in de zaal zitten.
De show, die elk jaar weer een enorm succes is, zou niet kunnen bestaan zonder alle vrijwilligers die steeds weer bereid zijn om mee te helpen. Wij willen dan ook alle hulpouders, opbouwers en andere mensen achter de schermen bedanken voor hun inzet tijdens de show.
Daarnaast zou de theatershow niet zo’n succes zijn zonder onze sponsoren. De sponsoren maken het mogelijk om de show zo groots neer te zetten. Ook hen zijn wij enorm dankbaar. Kijk hier voor een lijst van de sponsoren van de theatershow van 2017. Wilt u komend jaar ook op deze lijst komen te staan? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Houd de site en Social Media in de gaten voor de nieuwste nieuwtjes.

Doe een indruk op
https://www.youtube.com/watch?v=qpuVjMcNjYU nieuwe link van
 korte fragmenten 2016

2016https://www.youtube.com/watch?v=2wFcPJNgYew   korte fragmenten van 2015

https://www.youtube.com/watch?v=kFMPaXEsjA8   achter de schermen 2015

(bekijk ons YouTube kanaal voor alle overige video’s van de dansschool).

 

De foto’s van de theatershow 2016 staan online!

Ze kunnen bekeken en besteld worden via https://www.oypo.nl/B1F0B618AAFA94C2!

Een heel groot dankjewel aan Bas Haans fotografie www.bashaans.nl


Theatershow “Dancemasters van Opstal on stage”.

Thema 2016:‘ All Around the world”

 

 

 

Copyright - Dancemasters Van Opstal