Dansschool

Van Opstal

Home  |  Inschrijven  |  Contact

Theatershow “Dancemasters van Opstal on stage”.

Alle foto’s van de theatershow 2017 “Legends” kun je zien en bestellen via http://bashaans.nl/foto-shop/
Een heel groot dankjewel aan Bas Haans fotografie.


Theatershow 2017 “LEGENDS” 24 & 25 juni 2017


Onze jaarlijkse theatershow, eindshow, met meer dan 200 dansers van jong tot ouder, van beginnende dansers t/m (inter)nationaal niveau.
De theatershow wordt gehouden in de Factorium theaterzaal, Koningsplein, te Tilburg.
Een fantastische show met een breed scala aan diversiteit in dansstijlen. Kidswing, (kids)showdance, (kids)Ballet, hiphop, stijldansen, swingsolution, wedstrijdparen en Salsa-solo.

Sponsoren:

Daarnaast zou de theatershow niet zo’n succes zijn zonder onze sponsoren. De sponsoren maken het mogelijk om de show zo groots neer te zetten. Ook hen zijn wij enorm dankbaar. Kijk hier voor een lijst van de sponsoren van de laatste theatershow. Wilt u komend jaar ook op deze lijst komen te staan? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Weken van training, enthousiasme, discipline, bloed, zweet en plezier maken het elk jaar weer mogelijk om een goed en gezellig showweekend neer te zetten. En volgend jaar knallen we weer in het Theater. Als jij mee wilt doen, hoef je je alleen maar aan te melden voor een van onze cursussen.
Van jong tot oud, van beginnend danser tot professionele wedstrijddanser, iedereen komt voorbij op het grote podium. Veel verschillende stijlen en gevarieerde niveaus maken “Van Opstal on Stage” een bijzondere show om naar te kijken. Iedereen die het dansen een warm hart toedraagt, neemt deel aan deze show. Dansen biedt plezier aan iedereen en dit willen wij dan ook uitstralen. Dit is niet alleen genieten voor de dansers, die meteen een ervaring rijker zijn, maar ook voor de toeschouwers die in de zaal zitten.
De show, die elk jaar weer een enorm succes is, zou niet kunnen bestaan zonder alle vrijwilligers die steeds weer bereid zijn om mee te helpen. Wij willen dan ook alle hulpouders, opbouwers en andere mensen achter de schermen bedanken voor hun inzet tijdens de show.
Daarnaast zou de theatershow niet zo’n succes zijn zonder onze sponsoren. De sponsoren maken het mogelijk om de show zo groots neer te zetten. Ook hen zijn wij enorm dankbaar. Kijk op onze sponsorenpagina voor een lijst van de sponsoren van de theatershow van 2017. Wilt u komend jaar ook op deze lijst komen te staan? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Houd de site en Social Media in de gaten voor de nieuwste nieuwtjes.

Doe een indruk op

korte fragmenten 2016


korte fragmenten van 2015


achter de schermen 2015

(bekijk ons YouTube kanaal voor alle overige video’s van de dansschool).

 

De foto’s van de theatershow 2016 staan online!
Ze kunnen bekeken en besteld worden via https://www.oypo.nl/B1F0B618AAFA94C2!
Een heel groot dankjewel aan Bas Haans fotografie www.bashaans.nl

Copyright - Dancemasters Van Opstal