Dansschool

Van Opstal

Home  |  Inschrijven  |  Contact

8 decennia straat dansmarathon

1 maart, 2012

Klik op deze link voor het tot nu toe opgehaalde sponsorgeld.

8 decennia straat dansmarathon

Zondag 25 maart

Start: 12.00 uur.  Parkeerplaats dansschool

Finish: circa 13.45 uur op ‘De Heuvel’

In het kader van het 80 jaar bestaan van ons familiebedrijf gaan we deze dansmarathon houden door het centrum van Tilburg.
Buiten het feit dat tienduizenden Tilburgers de eerste pasjes bij opa, pa en ma of bij ons hebben geleerd, is onze dansschool in al die 80 jaren altijd maatschappelijk betrokken geweest in het Tilburgse.
Vandaar nu ook deze zeer ludieke actie om met zoveel mogelijk dansers in een optocht, tussen twee geluidswagens al foxtrot/quickstep dansend, door het centrum trekt.
De gemeente heeft zeer enthousiast hiervoor een vergunning verleend, de verkeersregelaars en de EHBO zijn ook geregeld.
De dansers zijn: de kids, de junioren, de jeugd en de volwassenen

Grad Damen, Auke Blaauwbroek en Batala:
Grad Damen is ambassadeur van het huis. Hij zal tijdens de marathon als commentator meerijden met de open geluidswagen.
Auke Blaauwbroek, wethouder Sport en Sociale zaken zal het startsein gaan geven om 12.00 uur op de dansschool en zo ook de finish afvlaggen op de heuvel.
Batala, de geweldige percussieband heeft ook belangeloos zijn medewerking verleend om het geheel aan de start en finish feestelijk en swingend te maken.

Om circa 15.00 uur op neemt Grad damen op de dansschool de cheque voor het Ronald Mc Donald huis in ontvangst, en worden diegenen die het meeste geld en meeste sponsors hebben ingezameld bekend gemaakt.

Wij hopen veel bezoekers te mogen begroeten langs de volgende route:
Hoefakkerstraat – Besterdring -NS plein-Heuvelring- Piusplein-Paleisring- kattenrug – Heuvelstraat richting Heuvel. Finish is op de Heuvel.

 Ronald McDonald huis Tilburg: Het Ronald McDonald Huis biedt een thuis aan ouders van ernstig zieke of gehandicapte kinderen. In een Ronald McDonald Huis kunnen ouders, broertjes en zusjes logeren van zieke kinderen die worden behandeld in het nabij gelegen (psychiatrisch) ziekenhuis of revalidatiecentrum. Zodoende kunnen ouders 24 uur per dag in de nabijheid van hun kind verblijven.

De medewerkers en de vele vrijwilligers van dit huis doen ongelooflijk goed werk. Wat bijna niemand weet is dat dit huis totaal afhankelijk is van donaties en giften. Super enthousiast en met veel warmte werden we dan ook met open armen ontvangen en rond geleid. Schrijnende verhalen van ouders, die o zo blij zijn met de opvang in het huis. Laten we er met zijn allen een geweldig mooi evenement van maken met een fantastisch eindsaldo. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Copyright - Dancemasters Van Opstal