van opstal

Ballroom / Latin

Stijldansen

Drukke baan en te weinig tijd voor je partner? Geen tijd om te sporten? Ga dansen! Want als je danst, heb je een gezellige avond samen, maak je nieuwe vrienden en beweeg je zonder dat het moeite kost. In een sfeervolle ambiance dansen op de muziek van toen en nu. Wat wil je nog meer?

Je leert: Foxtrotje, Engelse wals, Tango, Cha-cha, Rumba en de Jive.

Voor en na de les nog lekker borrelen.
Een top avondje uit, gezellig, gezond en sociaal

Ballroom
Latin

BEGINNERS/BRONS  Ballroom/Latin (als danspaar adults)

Maandag

20.00u – 21.00u

14/28 lessen

BEGINNERS/BRONS Ballroom/Latin (als danspaar adults)

Woensdag

19.00u – 20.00u

14/28 lessen

ZILVER (2e jaars)  Ballroom/Latin

Woensdag

20.00u – 21.00u

28 lessen

GOUDSTER  Ballroom/Latin

Woensdag

21.00 u– 22.00u

28 lessen

TOPKLASSE 4/5/6de jaars  Ballroom/Latin

Maandag

19.00u – 20.00u

28 lessen

TOP-SPORTKLASSE  Ballroom/Latin

Maandag

21.00u – 22.00u

28 lessen

Inschrijf periode voor het seizoen 2024 – 2025 start vanaf maandag 20 mei.

Schrijf je snel in voordat de lessen, zoals afgelopen seizoen, weer vol zitten.

Eerste lesweek: donderdag 19 september – woensdag 25 september.

Wil jij graag een keer in de week met je partner iets leuks ondernemen? Klik dan op inschrijven en meld je vandaag nog aan voor een stijldans cursus!

Het Dansseizoen is al weer begonnen!

Willen jullie graag stijldansen en starten in een nieuwe beginners cursus? Of het stijldansen oppakken waar jullie vroeger gebleven zijn?
Laat hieronder jullie namen en email achter en blijf up to date voor het nieuwe dansseizoen, voordat de lessen weer vol zitten! 
Start september 2024.

Wil je jezelf inschrijven?

VANAF NU... DANS!

Ontdek de schoonheid van stijldansen

Stijldansen is een prachtige dansstijl die in paren wordt gedanst en bekend staat om zijn elegantie en precisie. Bij Dansschool van Opstal in Tilburg hebben we jarenlange ervaring in het lesgeven van deze dansstijl en we zijn trots om onze passie voor stijldansen met u te delen.

De beste dansschool voor stijldansen in Tilburg

Onze dansschool is de ideale plek voor iedereen die graag stijldansen wil leren of zijn of haar vaardigheden wil verbeteren. Onze professionele en enthousiaste dansleraren hebben jarenlange ervaring en zijn gepassioneerd over het lesgeven van stijldansen. Of u nu een beginner bent of al ervaren bent, we bieden lessen op maat aan die perfect passen bij uw niveau en doelen.

Danslessen in een gezellige en professionele omgeving

Onze dansschool biedt niet alleen hoogwaardige danslessen aan, maar ook een gezellige en professionele omgeving waar u nieuwe mensen kunt ontmoeten en uw vaardigheden kunt oefenen. We streven ernaar om een leuke en ontspannen sfeer te creëren waarin u zich op uw gemak voelt en kunt genieten van het stijldansen.

Kom langs en ervaar het zelf!

Bij Dansschool van Opstal in Tilburg en Berkel-Enschot bieden we verschillende danslessen aan, waaronder stijldansen. Of je nu alleen komt of met een partner, we verwelkomen je graag in onze dansschool. Kom langs en ervaar de schoonheid van stijldansen zelf!