Dansschool

Van Opstal

Home  |  Inschrijven  |  Contact

DANCE DATE DAY

6 juli, 2010

Aangezien wij allen de danswereld een warm hart toedragen en er ons inziens teveel welwillende dansers zonder partner zitten, hebben de Nederlandse trainers het initiatief ontpopt om een try-out dag te organiseren: DANCE DATE DAY.

Wat is het idee?
Iedereen die “zoekende” is naar een danspartner voor de wedstrijden, krijgt de kans op deze dag een nieuwe partner te vinden aangezien alle welwillende dansers op deze dag samenkomen.

De middag is gepland op:
Zaterdag 5 juni 2010
Tijd: 13.00-15.00 uur
Candance Studios Amsterdam
Wilgenweg 8A Amsterdam

Voor de duidelijkheid: het doel is z.s.m. nieuwe paren te vormen en de wedstrijdsport levend en actief te houden. De trainers willen er alles aan doen de paren weer op de dansvloer te krijgen en geeft de dansers de mogelijkheid snel meerdere try-outs te doen in een ongedwongen sfeer.

P.S. Er wordt aan de dansers (niet aan de trainers) een kleine bijdrage gevraagd van € 4,50 voor het dekken van de kosten voor zaalhuur, posters e.d. Mocht er blijken dat er na deelname geld overblijft dan geven wij dit aan een nader te bepalen goed doel. Wij steken vrijwillig veel tijd en geld in het organiseren van dit project omdat we het belangrijk voor de dansers vinden en er niets op hoeven te verdienen.

Poster DANCE DATE DAY

Copyright - Dancemasters Van Opstal