Dansschool

Van Opstal

Home  |  Inschrijven  |  Contact

Aanvang cursussen vanaf woensdag 19 september 2018

Vanaf 31 augustus zijn wij op donderdag van 18.30 uur tot 20.00 uur persoonlijk op de dansschool in de Burgemeester Brendersstraat 3 of bel dan voor eventuele vragen op donderdag tussen 18.30 uur en 20.00 uur De Danslijn: 013-88 98 222.

Dansen is hot! Dat blijkt niet alleen uit de jaarlijkse aanmeldingen, maar ook uit de dansshows die nog steeds wekelijks uitgezonden worden op tv. Het is dan ook niet gek dat jij op dit moment aan het rondkijken bent voor dansles. Dansschool van Opstal in Berkel Enschot biedt dansles voor iedereen!

flyer-tussendoor BE-voorkant

KIDSWING: 5 t/m 8 jaar. 
De kids leren dansjes op hun favoriete kids top 20 muziek. Het is iedere les weer een feest! Op ons youtube kanaal staan heel wat filmpjes om een indruk te krijgen.

KIDS LATIN CLUB: Dansles is meer als alleen pasjes leren. Het bevordert de sociale vaardigheden, zelfvertrouwen, coördinatie, de conditie en respect voor elkaar. Dit alles op de nieuwste top 40 muziek met je eigen leeftijdsgenoten.
De Latin dansen bestaan uit Salsa, Cha-cha-cha, jive en rumba.De dansscholen gaan mee met de tijd: De Kids Latin Club (8 t/m 11) is eigentijds en past volledig in de tijd van nu.

KIDS STREET-SHOWDANCE: 
vanaf 8 jaar. 2 in 1. De kids leren gelijk een complete show op een speciale muziek-mix. De choreografie bestaat uit coole streetdance-moves

KIDS vanaf 7/8 jaar EN TEENZ vanaf 11 jaar HIPHOP: 
Stoere dansvorm met popping en locking

 

hip hop kids theater  kidswing street-show kids hiphop teenz theater 2

 

GOEIE HIERARCHIE

Van Opstal in Berkel Enschot, “THE PLACE TO BE”. Waar je wekelijks met je vrienden voor en na de les lekker samen kunt chillen in ons interactieve lounche café

JEUGD/TEENZ- DANSLES:
De Teenz-dansles waarbij je met toffe meiden en jongens danst. Een sportieve en gezellige avond met jouw muziek. Leer de: Club-Cha-cha, Salsa, ’t foxtrotje, jive en rumba op muziek van o.a. Avicii, Pharrel, Olly Murs, Onerepublic, Afrojack, Calvin Harris, Justin Timberlake, Beyoncé, en nog veel meer. Waar wacht je nog op? Verzamel je vrienden en schrijf in bij Dansschool van Opstal in Berkel Enschot

kans gemist 5 met tekst Promo foto fun dans jeugd theater 1 jeugd dansles 1

JEUGD/TEENZ STREET-SHOWDANCE:

Toffe shows leren met street-dance moves. Tevens goed voor je conditie en coördinatie. Energieke les bij Dansschool van opstal met je eigen leeftijdsgenoten en vooral ook veel plezier

street-showdance teenz theater showdance theater showdance theater 2 showdance 1 theater 20121030_190122

THE BALLET PROJECT:
In deze uitdagende cursus worden in blokken drie stijlen dans aangeboden:

Klassiek Ballet, Moderne dans en Jazz dans.
De cursus is er voor jeugd/teenz 12+ en voor 16/18+.

ballet project modern ballet project ballet project 1 ballet project modern

VOLWASSENEN & PAREN DANSLES:
samen lekker dansen en even weg van de drukte van alledag. In een sfeervolle ambiance dansles volgen op de muziek van toen en nu Een avondje dansles is een sportieve en gezellige avond uit samen met je vrienden. Voor en na de les nog even gezellig blijven ‘hangen’ aan de bar met de medecursisten.

dancemasters_algemeen1 dancemasters_algemeen3 danscafé goudster bar paren goud (2)

VOLWASSENEN & PAREN SWING SOLUTION:
Wilt u samen op iedere muziek kunnen dansen en swingen? Ideaal voor feestjes en in de kroeg? Dan heeft dansschool van Opstal de oplossing! De swing solution is ideaal om samen te kunnen dansen en swingen op 1 vierkante meter.

100_4129 IMG_0789 IMG_5306 swing solution

HONEYMOONCURSUS: Wordt meestal vanaf maart gegeven. Laat u dan in 6 weken klaarstomen. Moeten uw gasten ook kunnen dansen? Zij kunnen met jullie gewoon meedoen met deze cursus.

Voor WORKSHOPS en PRIVÉLESSEN bent u bij Dansschool van Opstal in Tilburg ook aan het juiste adres. Verras uw personeel met een leuke dansworkshop of spijker uw techniek bij tijdens privéles.

VAN OPSTAL EEN WAARBORG VOOR: SFEER, KWALITEIT EN GEZELLIGHEID

nieuwjaarsbal-059

In onze dansschool hebben we voor al onze gasten GRATIS WIFI.

Copyright - Dancemasters Van Opstal