Dansschool

Van Opstal

Home  |  Inschrijven  |  Contact

Honeymoon Cursus = VOL

Gaat u binnenkort trouwen en kent u de danspassen niet? Zoekt u een cursus zodat u toch nog een spetterende openingsdans weg kunt geven na de voltrekking van uw huwelijk? Schrijf u dan in voor de Honeymooncursus van Dansschool van Opstal in Tilburg! Samen met andere aanstaande bruidsparen volgt u dansles om de opening van uw bruiloft goed in te luiden.

Openingsdans-button  openingsdans 2

Trouwen doet u immers maar één keer en dan kunt u het ook maar beter meteen goed doen. Dansschool van Opstal in Tilburg begrijpt dat en zet tijdens de dansles dan ook in op de openingsdans, maar ook op vele andere dansen die tijdens uw bruiloft gedanst kunnen worden. Denk hierbij aan de foxtrot, die tevens ideaal is als openingsdans. Maar ook de cha-cha, die gedanst wordt op hedendaagse muziek, en de hustle, waarbij u swingt op gouwe ouwe discomuziek mogen niet op uw bruiloft ontbreken. Perfecte dansen voor op de dag dat u gaat trouwen!

Liefde is.......prent  openingsdans

En mochten uw getuigen of feestgangers ook graag willen leren dansen? Geen probleem. Ook zij zijn welkom op de dansles van de minicursus bij Dansschool van Opstal in Tilburg. Gegarandeerd dat u nu al zult genieten van alle voorpret voor uw huwelijk!
Bent u toevallig ook nog op zoek naar een locatie voor het feest na de voltrekking van uw huwelijk? Dan bent u bij Dansschool van Opstal in Tilburg ook aan het juiste adres. Regelmatig wordt een van de zalen verhuurd voor een bruiloft. U kunt dus niet alleen op dansles bij Dansschool van Opstal in Tilburg, maar ook trouwen. Zien we u terug tijdens uw openingsdans als getrouwd stel?

U kunt hier het inschrijfformulier vanaf de website invullen en verzenden.

LESROOSTER HONEYMOONCURSUS MAART 2020

Woensdag 20.20 – 21.20 uur

Les 1 11 maart 2020  
Les 2 18 maart 2020
Les 3 25 maart 2020
Les 4 1 april 2020
Les 5 8 april 2020
Les 6 15 april 2020

Copyright - Dancemasters Van Opstal