Dansschool

Van Opstal

Home  |  Inschrijven  |  Contact

Salsa en Latin

Iedereen doet het, lijkt het wel. Al u vrienden en vriendinnen hebben het erover. Salsadansen is hot, erg hot. Overal worden feesten georganiseerd en iedereen lijkt te willen leren hoe te bewegen op de klanken vol passie van de Zuid-Amerikaanse muziek. Goed nieuws! Dansschool van Opstal in Berkel-Enschot biedt hier dansles in aan.
Salsa betekent saus. Salsa is een mix van verschillende dansen, dus een beetje van dit en een beetje van dat.
Juist dat maakt de dansstijl zo populair. En dat is het ook al een tijdje. Want waar de latino’s zich vestigden, ontwikkelde de salsa zich verder. Hierdoor ontstonden er veel variaties en stijlen, die door Dansschool van Opstal in Berkel-Enschot in de praktijk gebracht worden. Inmiddels is dansles in de salsa en latin wereldwijd bijzonder populair. In Nederland is de dansstijl sinds 20 jaar upcoming.
Via de hits van Buena Vista Social Club, Marc Anthony maar ook Ricky Martin en Jennifer Lopez is de salsa en latin pop onder een breed publiek populair geworden. Salsa heeft iets waardoor iedereen er wel iets in vindt. Het is dan ook niet vreemd dat ook deze dansles aangeboden wordt bij Dansschool van Opstal.

Je wilt latin leren dansen, maar je hebt geen danspartner. Voor stijldansen en salsa heb je een eigen partner nodig en hoe lang je ook zoekt, je kunt er geen vinden. Moet je de hoop dan opgeven? Nee! Dansschool van Opstal in Tilburg biedt de cursus latin solo aan. Voor iedereen die latin wil dansen zonder dat daar een partner aan te pas komt is deze dansles geschikt!

De muziek is lekker opzwepend en aanstekelijk. Dat maakt de solo latin één groot feest. De dansles in latin en salsa in een dansles om vrolijk van te worden! En dat wordt je dan ook, dat is wat Dansschool van Opstal in Tilburg jou zeker garandeert!

Tilburg

De cursussen starten weer vanaf woensdag 18 september 2019

LESROOSTER SALSA 2019 – 2020

U kunt hier het inschrijfformulier voor Salsa Solo vanaf de website invullen en verzenden.

Salsa/Latin-solo beginners Dinsdag 20.00 – 20.50
Salsa/Latin-solo vergevorderd -showgroep Dinsdag 20.55– 21.45

 Berkel-Enschot

De cursussen starten weer vanaf woensdag 18 september 2019

LESROOSTER SALSA 2019 – 2020

U kunt hier het inschrijfformulier voor Salsa Solo vanaf de website invullen en verzenden.

Salsa solo beginners 1+2 Donderdag 19.45 – 20.35
Salsa for 2 vergevorderd
(als danskoppel)
Donderdag 20.40 – 21.40
Copyright - Dancemasters Van Opstal