Dansschool

Van Opstal

Home  |  Inschrijven  |  Contact

Privéles

Dansen doet u al jaren en u bent toe aan het dansen van wedstrijden. Privéles is dan een goede manier om niet alleen de techniek maar ook de choreografie te verbeteren. Dansschool van Opstal in Tilburg biedt haar wedstrijdparen dansles in de vorm van privéles aan.

Privéles is niet alleen geschikt wanneer u wedstrijden danst, maar ook wanneer u bijvoorbeeld uw openingsdans wil perfectioneren. Of wanneer u juist een opfriscursus wil. Ook ondersteuning bij bijvoorbeeld techniek valt onder de mogelijkheden bij Dansschool van Opstal in Tilburg.

Het grootste voordeel van de privéles is misschien wel de individuele aandacht die u krijgt. Staat u bij dansles met 20 paren op de vloer, tijdens een privéles bij Dansschool van Opstal in Tilburg bent u de enige. Dus de aandacht ligt volledig op u en uw danspartner. Dit zorgt ervoor dat u tijdens deze dansles goed getraind wordt en dat de fouten gecorrigeerd worden.

De docenten die bij Dansschool van Opstal in Tilburg de privéles geven zijn toonaangevende choreografen die hun strepen in de danswereld hebben verdiend. Hierdoor weet u dat de kosten die u maakt voor de dansles, € 55,- per paar per uur, niet voor niets zijn.

Workshops

Het is tijd voor uw bedrijfsuitje. Uw personeel houdt wel van een dansje, of in ieder geval zijn ze graag actief bezig. Wat dacht u dan van een dansworkshop tijdens uw bedrijfsuitje bij Dansschool van Opstal in Tilburg?

Of u bent docent en wil graag voor uw leerlingen iets leuks organiseren. Muziek valt in de smaak tijdens de gymlessen. Ook voor u organiseert Dansschool van Opstal in Tilburg een leuke workshop die de leerlingen aanspreekt.

De workshop wordt op maat gemaakt, dus u kiest wat u wilt leren en Dansschool van Opstal in Tilburg verzorgt een gezellige dansles waar u niet meer naar om hoeft te kijken. De mogelijkheden worden tijdens het kennismakingsgesprek met u besproken, dus al uw wensen zijn Dansschool van Opstal in Tilburg al voor de workshop duidelijk.

De workshop is onder andere geschikt voor:

  • Bedrijfsuitjes
  • Vrijgezellenfeestje
  • Familiedagen

De prijs van de dansworkshop is afhankelijk van het aantal personen en uw wensen. Voor meer informatie over deze dansles bij Dansschool van Opstal in Tilburg kunt u altijd vrijblijvend het contactformulier invullen, of u kunt bellen naar: 013 542 20 68.

Copyright - Dancemasters Van Opstal