Dansschool

Van Opstal

Home  |  Inschrijven  |  Contact

Studentendansles

Ook bij studenten staat dansen in de belangstelling. Daarom leert Dansschool van Opstal in Tilburg je tijdens dansles stijldansen,  maar speciaal gericht op studenten (18+). zo krijg je ook als extra de salsa en de hustle.

Dansen is populairder dan ooit. Dansprogramma’s blijven uitgezonden worden en de kijkcijfers worden niet minder. Er wordt steeds vaker gestijldanst op tv en dat is niet voor niets. Niet alleen op tv merk je dat dansen upcoming is, maar ook Dansschool van Opstal in Tilburg merkt het. Zo werd afgelopen jaar regelmatig een eenmalige dansles gegeven aan studenten en/of studentenverenigingen.

Samen met een studiegenoot of misschien wel met je vriend of vriendin leer je bij Dansschool van Opstal in Tilburg swingen op de muziek van nu. Niet alleen handig voor de studiefeesten en gala’s van studenten, maar ook altijd bruikbaar voor een eventuele toekomstige bruiloft. Dansschool van Opstal in Tilburg denkt tijdens de dansles aan alles.

Iedere donderdagavond staat bij Dansschool van Opstal in Tilburg in het teken van studenten. Een ideale avond om alvast in de stemming te komen voor de stapavond voor studenten in het centrum van Tilburg. Spreek bij Dansschool van Opstal alvast af met je cursusgenoten. Leer van alles tijdens de dansles en zet de gezelligheid voort tijdens het de rest van de avond. Duik daarna lekker het centrum in! Een avond die niet meer stuk kan!

  • Op vertoon van de studentenkaart of studiepas (op les 1) bijna 50% korting op de normale cursusprijs. Alleen geldig op donderdagavond bij de sfeervolle studenten avond.
  • 14 lessen van september t/m januari € 80,00
  • Vervolg mogelijk; 14 lessen van januari t/m mei ook  € 80,00

Schrijf samen met een danspartner in. Mocht je geen danspartner kunnen vinden, meld je dan aan. Uit de single aanmeldingen hopen we dan danskoppels te kunnen maken.

Tilburg

De cursussen starten weer vanaf donderdag 1 oktober 2020

Eind mei 2020 komen hier de nieuwe lesroosters en

aanmeldingsformulieren voor het dansseizoen vanaf 1 oktober 2020

U kunt hier het inschrijfformulier vanaf de website invullen en verzenden.

LESROOSTER STUDENTEN 2020 – 2021

Copyright - Dancemasters Van Opstal