Dansschool

Van Opstal

Home  |  Inschrijven  |  Contact

Feestdata bekend

7 november, 2011

Een danscursus volgen bij van Opstal houdt niet alleen in dat je elke week nieuwe pasjes leert op moderne muziek in een vrolijke en gezellige ambiance. Het houdt ook in dat je naar onze vele gezellige avonden kunt komen waarop wij speciaal voor onze cursisten leuke dingen organiseren. Het hele jaar wordt zo volgepland met de meest gezellige feesten. De data voor deze avonden zijn nu bekend en kun je vinden op onze website.

Danscafé

Denk maar aan de gezellige Danscafé’s, waarop je lekker kunt swingen, dansen en feesten op leuke nummers en waar je gezellig kunt bijkletsen met al je vrienden.
Voor de jeugd is de nieuwe data te vinden in de linkerbalk (onder “Aankomende Danscafé’s”), maar ook in onze agenda onder .
Voor de paren is de nieuwe data ook te vinden in de linkerbalk (onder “Aankomende Danscafé’s”), maar ook in onze agenda onder Danscafé.

Uiteraard worden er dit jaar ook nog hele gave thema-avonden georganiseerd. Zo hadden we vorig jaar onder andere een “Fout & Stout party“, een “80’s en 90’s party“, een “ik hou van holland avond” en een “Valentijn Night“. Ook dit jaar wordt er weer van alles uit de kast getrokken om de gezelligste avonden van het jaar te maken. Hiervoor moeten we de data nog prikken, dus houdt de website goed in de gaten!!! (of schrijf je in voor onze e-mail nieuwsbrief en wees de eerste die het nieuwe nieuws ontvangt).

Specials

De lijst stopt daar niet. Want naast de Danscafé’s, de thema-avonden en de algehele gezelligheid, hebben we dit jaar ook nog een paar super-gave specials!!!
Wat dacht je van onze TeamMatch 2011, waarin Swing Solution, Showdance en Stijldansen in een epische strijd vechten om de felbegeerde TeamMatch wisseltrofee! Een spektakel met danstalent, shows, gezelligheid en tranen van het lachen in overvloed.
Ook hebben we dit jaar nog het 80 jaar bestaan feest, waarop we vieren dat opa van Opstal 80 jaar geleden de eerste danspasjes begon te leren aan iedereen die dat wou. In januari hebben we dan ook nog een geweldig Kids Feest (+ ouders) met allerlei gave dingen speciaals voor de kids! Ook vieren we later in het jaar nog de 8 decennia dansmarathon.
We sluiten het jaar groots af met een reunië voor ALLE oud-leden. Jong en oud samen op een avond waarin de oudste dansstijlen samenkomen met de nieuwe moderne choreografie.

Wees altijd de eerste die het nieuwste nieuws ontvangt en schrijf je in voor onze e-mail nieuwsbrief. U vindt het formulier, om in te schrijven, in de linker-zijbalk op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Copyright - Dancemasters Van Opstal