Dansschool

Van Opstal

Home  |  Inschrijven  |  Contact

Foto’s Reünie 80 jaar bestaan

22 mei, 2012

[slideshow id=70 w=100 h=100]

[nggallery id=70]

3 reacties op “Foto’s Reünie 80 jaar bestaan

 • louis peeters zegt:

  het was een leuke avond alleen ik kennen te weging mensen
  maar de reast was leuk

 • louis peeters zegt:

  het was een leuke avond alleen ik kennen te weging mensen
  maar de reast was leuk

 • m.j. vilier zegt:

  jammer dat ik niets geweten heb van de reunie van jullie dansschool. ik ben een ( zeer ) oude leerling ( bijna 89 ) en had er best bij willen zijn. ik doe nog steeds aan dansen. ik begon bij jullie opa op dansles ongeveer 1952 in de monumentstraat. ik ben ooit nog langs geweest met foto’s omdat er bij de brand veel foto’s verloren zijn gegaanbij jullie. mocht er weer een reunie of andere gelegenheid waar veel oude leerlingen komen zijn mail mij dan a.u.b Groetjes martin vilier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Copyright - Dancemasters Van Opstal