van opstal

honeymoon cursus

Honeymoon cursus

Honeymoon cursus maart – april = VOL!

We starten een tweede Honeymoon cursus (mei – juni) op:

Maandag 8 mei 2023

Gaat u trouwen en kent u de danspassen niet? Zoekt u een cursus zodat u toch de openingsdans samen kunt doen? Schrijf u dan in voor de Honeymooncursus van Dansschool van Opstal. Samen met andere aanstaande bruidsparen volgt u dansles om de opening van uw bruiloft goed in te luiden.

Je leert in deze cursus het foxtrotje, de hustle en de cha-cha-cha.

Afgewisseld op de top40 muziek van nu en golden-oldies van toen.

En mochten uw getuigen of feestgangers ook graag willen leren dansen? Geen probleem. Ook zij zijn welkom op de dansles van deze minicursus van 6 lessen bij Dansschool van Opstal Gegarandeerd dat u nu al zult genieten van alle voorpret voor uw huwelijk!

Wilt u een openingsdans speciaal voor u op maat gemaakt? Informeer dan naar privélessen.

Bent u toevallig ook nog op zoek naar een trouwlocatie of voor het feest? Dan bent u bij Partycentrum van Opstal in Tilburg of Berkel-Enschot ook aan het juiste adres.

U kunt dus niet alleen op dansles bij Dansschool van Opstal, maar ook trouwen, dineren en feesten.

Honeymoon
cursus

De Honeymoon cursus bestaat uit 6 lessen. Deze lessen vinden wekelijks plaats op de maandag avond in maart en april 2023. Iedere les duurt van 20.15uur tot 21.15uur. 

Les 1 – 13 maart

Les 2 – 20 maart

Les 3 – 27 maart

Les 4 – 3 april

Les 5 – 10 april

Les 6 – 17 april

 

DE HONEYMOON CURSUS MAART/APRIL ZIT HELAAS AL VOL!

Omdat de Honeymoon cursus van maart/april in januari al volgeboekt zat, zijn we van plan een tweede Honeymoon cursus in te plannen. Deze zal plaatsvinden op de maandag avonden in mei/juni. 

Les 1 – 8 mei

Les 2 – 15 mei

Les 3 – 22 mei

Les 4 – 29 mei

Les 5 – 5 juni

Les 6 – 12 juni

Willen jullie graag deze Honeymoon cursus volgen? Schrijf je dan via onderstaande knop in voor de Honeymooncursus mei/juni. 

Let op! Alleen bij genoeg aanmeldingen gaat de Honeymoon cursus van mei/juni door. Je ontvangt bericht hierover halverwege april. 

Wilt u meer informatie?

VANAF NU... DANS!