van opstal

honeymoon cursus

Honeymoon cursus

Honeymoon cursus maart – april = VOL!

We starten een tweede Honeymoon cursus (mei – juni) op:

Maandag 8 mei 2023

Ga je trouwen en ken je de danspassen niet? Zoek je een cursus zodat je toch de openingsdans samen kunt doen? Schrijf je dan in voor de Honeymooncursus van Dansschool van Opstal. Samen met andere aanstaande bruidsparen volg je dansles om de opening van jouw bruiloft goed in te luiden.

Je leert in deze cursus het foxtrotje, de hustle en de cha-cha-cha.

Afgewisseld op de top40 muziek van nu en golden-oldies van toen.

En mochten jullie getuigen of feestgangers ook graag willen leren dansen? Geen probleem. Ook zij zijn welkom op de dansles van deze minicursus van 6 lessen bij Dansschool van Opstal Gegarandeerd dat je nu al gaat genieten van alle voorpret voor uw huwelijk!

Wil je een openingsdans speciaal voor jullie op maat gemaakt? Informeer dan naar privélessen.

Ben je toevallig ook nog op zoek naar een trouwlocatie of voor het feest? Dan zijn jullie bij Partycentrum van Opstal in Tilburg of Berkel-Enschot ook aan het juiste adres.

Je kunt dus niet alleen op dansles bij Dansschool van Opstal, maar ook trouwen, dineren en feesten.

Honeymoon
cursus

De Honeymoon cursus bestaat uit 6 lessen. Deze lessen vinden wekelijks plaats op de maandag avond in maart en april 2023. Iedere les duurt van 20.15uur tot 21.15uur. 

Les 1 – 13 maart

Les 2 – 20 maart

Les 3 – 27 maart

Les 4 – 3 april

Les 5 – 10 april

Les 6 – 17 april

 

DE HONEYMOON CURSUS MAART/APRIL ZIT HELAAS AL VOL!

Omdat de Honeymoon cursus van maart/april in januari al volgeboekt zat, zijn we van plan een tweede Honeymoon cursus in te plannen. Deze zal plaatsvinden op de maandag avonden in mei/juni. 

Les 1 – 8 mei

Les 2 – 15 mei

Les 3 – 22 mei

Les 4 – 29 mei

Les 5 – 5 juni

Les 6 – 12 juni

Willen jullie graag deze Honeymoon cursus volgen? Schrijf je dan via onderstaande knop in voor de Honeymooncursus mei/juni. 

Let op! Alleen bij genoeg aanmeldingen gaat de Honeymoon cursus van mei/juni door. Je ontvangt bericht hierover halverwege april. 

Wilt u meer informatie?

VANAF NU... DANS!

Wil jij stralen op de dansvloer en indruk maken met een spetterende openingsdans op jouw bruiloft? Of de show stelen met je vloeiende moves? Dan is onze honeymoon cursus de perfecte keuze! Tijdens deze cursus leer je samen met je partner de mooiste moves en technieken van ervaren dansinstructeurs.

Een unieke start van jullie huwelijk

Een openingsdans is een uniek moment waar je nog lang aan zult terugdenken. Het is de perfecte gelegenheid om jullie liefde te vieren en indruk te maken op jullie gasten. Maar waar moet je beginnen? Geen paniek, onze dansinstructeurs helpen jullie graag op weg.

Leer de mooiste moves

Onze ervaren instructeurs hebben jarenlange ervaring in het lesgeven van verschillende dansstijlen. Wij hebben de juiste kennis en vaardigheden om jullie de mooiste moves te leren. Tijdens de honeymoon cursus worden jullie intensief begeleid en zorgen we ervoor dat jullie de dans volledig onder de knie krijgen.

Plezier en gezelligheid

Naast het aanleren van de dans, staat plezier en gezelligheid bij ons hoog in het vaandel. Samen met andere bruidsparen leren jullie dansen en hebben jullie een gezellige tijd. Op deze manier maken jullie ook nog eens nieuwe vrienden die in dezelfde fase zitten als jullie.

Boek nu!

Kortom, wil jij ook stralen op de dansvloer en een spetterende indruk maken met jullie openingsdans? Boek dan nu onze honeymoon cursus en leer de mooiste moves van onze ervaren instructeurs. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op onze dansvloer!