van opstal

honeymoon cursus

Honeymoon cursus

Start voorjaar 2025 (medio maart) 

Ga je trouwen en ken je de danspassen niet? Zoek je een cursus zodat je toch de openingsdans samen kunt doen? Schrijf je dan in voor de Honeymooncursus van Dansschool van Opstal. Samen met andere aanstaande bruidsparen volg je dansles om de opening van jouw bruiloft goed in te luiden.

Je leert in deze cursus het foxtrotje, de hustle en de cha-cha-cha.

Afgewisseld op de top40 muziek van nu en golden-oldies van toen.

En mochten jullie getuigen of feestgangers ook graag willen leren dansen? Geen probleem. Ook zij zijn welkom op de dansles van deze minicursus van 6 lessen bij Dansschool van Opstal Gegarandeerd dat je nu al gaat genieten van alle voorpret voor uw huwelijk!

Wil je een openingsdans speciaal voor jullie op maat gemaakt? Informeer dan naar privélessen.

Ben je toevallig ook nog op zoek naar een trouwlocatie of voor het feest? Dan zijn jullie bij Partycentrum van Opstal in Tilburg of Berkel-Enschot ook aan het juiste adres.

Je kunt dus niet alleen op dansles bij Dansschool van Opstal, maar ook trouwen, dineren en feesten.

Honeymoon
cursus

De Honeymoon Cursus bestaat uit 6 lessen. Deze vinden iedere week achtereen gesloten op de woensdag avond plaats in Tilburg van 21.15u – 22.15u.

Hieronder het lesrooster Honeymoon cursus april – mei 2024: 
Les 1 – 17 april
Les 2 – 24 april
Les 3 – 1 mei 
Les 4 – 8 mei
Les 5 – 15 mei
Les 6 – 22 mei

Willen jullie nu deelnemen aan de Honeymoon cursus? Schrijf je dan nu meteen in en bevestig jullie plek. VOL = VOL!

De honeymoon cursus van maart – april, die al reeds gestart is, zat in no-time vol! Dus schrijf je snel in voor de extra nieuw aangeboden honeymoon cursus april – mei. 

De Honeymoon cursus bestaat uit 6 lessen. Deze lessen vinden iedere week plaats op een nader te bepalen vaste avond in de week. De lessen vinden plaats in het voorjaar rond maart/april 2025.  

In deze 6 lessen worden jullie helemaal klaar gestoomd voor jullie bruiloft en kunnen jullie 3 verschillende dansjes samen wagen op de dansvloer. 

Hebben jullie interesse om deze Honeymoon cursus te gaan volgen? Laat dan je email adres achter! Op deze manier wordt je op de hoogte gehouden wanneer je de start data bekend wordt gemaakt en je kunt inschrijven voor de Honeymoon cursus in 2025!

Wilt u meer informatie?

VANAF NU... DANS!

Wil jij stralen op de dansvloer en indruk maken met een spetterende openingsdans op jouw bruiloft? Of de show stelen met je vloeiende moves? Dan is onze honeymoon cursus de perfecte keuze! Tijdens deze cursus leer je samen met je partner de mooiste moves en technieken van ervaren dansinstructeurs.

Een unieke start van jullie huwelijk

Een openingsdans is een uniek moment waar je nog lang aan zult terugdenken. Het is de perfecte gelegenheid om jullie liefde te vieren en indruk te maken op jullie gasten. Maar waar moet je beginnen? Geen paniek, onze dansinstructeurs helpen jullie graag op weg.

Leer de mooiste moves

Onze ervaren instructeurs hebben jarenlange ervaring in het lesgeven van verschillende dansstijlen. Wij hebben de juiste kennis en vaardigheden om jullie de mooiste moves te leren. Tijdens de honeymoon cursus worden jullie intensief begeleid en zorgen we ervoor dat jullie de dans volledig onder de knie krijgen.

Plezier en gezelligheid

Naast het aanleren van de dans, staat plezier en gezelligheid bij ons hoog in het vaandel. Samen met andere bruidsparen leren jullie dansen en hebben jullie een gezellige tijd. Op deze manier maken jullie ook nog eens nieuwe vrienden die in dezelfde fase zitten als jullie.

Boek nu!

Kortom, wil jij ook stralen op de dansvloer en een spetterende indruk maken met jullie openingsdans? Boek dan nu onze honeymoon cursus en leer de mooiste moves van onze ervaren instructeurs. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op onze dansvloer!