Dansschool

Van Opstal

Home  |  Inschrijven  |  Contact

Kids & Teenz Latin club

Dansles is meer als alleen pasjes leren. Het bevordert de sociale vaardigheden, zelfvertrouwen, coördinatie, de conditie en respect voor elkaar.

Dit alles op de nieuwste top 40 muziek met je eigen leeftijdsgenoten.

De Latin dansen bestaan uit Salsa, Cha-cha-cha, jive en rumba.

De dansscholen gaan mee met de tijd: De Kids Latin Club (8 t/m 11) en de Teenz Latin Club (12+) is eigentijds en past volledig in de tijd van nu.

Iedere ouder die op dansles heeft gezeten, kan het zich nog goed herinneren, je eerste dansles. Al gauw ontdekte de jeugd, dat dansen ontzettend leuk was. Je ontmoette wekelijks al je vrienden en velen hebben hun eerste vriendje of vriendinnetje ontmoet in de dansschool.

De dansschool fungeert nog steeds als opstapje voor de tieners die nog niet naar de kroeg mogen. Ook organiseert dansschool van Opstal uitgaansavonden in een veilige omgeving.

,,De jongens stonden soms best wel eens op je tenen’’, hoorden ze van de meisjes. ,,Ik vond het wel raar om met een meisje te dansen’’, liet een van de jongens zich ontvallen. Maar naarmate de lessen vorderden, klonken heel andere geluiden: ,,Ik wist niet dat ik zo goed kon dansen.’’ En: ,,Ik wist niet dat dansen zo leuk was.’’

 

 

 

 

 

 

Berkel Enschot

U kunt hier het inschrijfformulier vanaf de website invullen en verzenden.

Lesrooster Kids Latin club

Kids latin club 8 t/m 11 jaar Dinsdag 18.30 – 19.20
Copyright - Dancemasters Van Opstal