van opstal

kidswing

Kidswing

Zet muziek op en de kans is groot dat jouw zoon of dochter niet stil kan blijven staan. Wat is er nou leuker dan zo’n actief swingend kind echt te leren dansen tijdens dansles voor kinderen bij Dansschool van Opstal in Tilburg en Berkel-Enschot?

De Kidswing is speciaal voor kinderen van 5 tot en met 8 jaar. Ze leren dansen op leuke muziek uit de kids top 20. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gemakkelijke videoclipdansjes van K3, kinderen voor kinderen en alle andere bands en artiesten die populair zijn bij de kinderen. 

We leren ook fundansjes op de muziek die uw zoon of dochter leuk vindt. Bij Dansschool van Opstal in Tilburg en Berkel- Enschot is het dus altijd feest voor uw kind!

Schrijf je nu in, of doe een proefles!

kidswing

PEUTER & OUDERDANS (2 t/m 4 jaar)

Zaterdag

9.30u – 10.00u

14/28 lessen

KIDSWING (5 t/m 8 jaar)

Zaterdag

10.15u – 11.00u

14/28 lessen

KIDSWING (5 t/m 8 jaar)

Zaterdag

11.15u – 12.00u

14/28 lessen

PEUTER & OUDERDANS (2 t/m 4 jaar)

Woensdag

15.30u – 16.00u

14/28 lessen

KIDSWING (5 t/m 8 jaar)

Woensdag

16.15u – 17.00u

14/28 lessen

KIDSWING (5 t/m 8 jaar)

Woensdag

17.15u – 18.00u

14/28 lessen

KIDSWING (5 t/m 8 jaar)

Woensdag

18.10u – 18.55u

14/28 lessen

De Kidswing cursussen zijn ontzettend populair. De laatste jaren zaten alle lessen al snel vol!

Wil jij zeker zijn van een plekje, klik op inschrijven en meld je vandaag nog aan!

Helaas zijn dit seizoen alle kidswing lessen tot juni 2023 helemaal vol.
Laat hier je email adres achter zodat je gelijk op de hoogte wordt gebracht voor het nieuwe seizoen! Start september 2023!

Wil je jezelf inschrijven?

VANAF NU... DANS!

Kidswing - Dansles voor kinderen

Kidswing is dé dansles voor kinderen in Tilburg. Onze danslessen zijn gericht op kinderen tussen 5 en 8 jaar oud en bieden een combinatie van plezier en leren in een veilige en positieve omgeving. Onze ervaren dansdocenten zorgen ervoor dat elke les een geweldige ervaring is voor elk kind.

Ontdek de magie van dansen bij Kidswing

Dansen is een geweldige manier voor kinderen om fit te blijven en tegelijkertijd hun creativiteit en zelfvertrouwen te ontwikkelen. Bij Kidswing leren kinderen niet alleen de basis van verschillende dansstijlen, maar ook belangrijke sociale vaardigheden zoals samenwerken en respect voor elkaar.

Professionele danslessen voor kinderen in Tilburg en Berkel-Enschot

Onze professionele danslessen voor kinderen zijn ontworpen om hen te helpen hun danstalent te ontwikkelen en hun eigen stijl te vinden. We bieden lessen voor beginners en gevorderden, zodat elk kind op zijn of haar eigen niveau kan instappen. Voor de fanatiekeling bieden wij nog diverse soorten danslessen om later in door te groeien.

Meld uw kind vandaag nog aan voor Kidswing

Als u op zoek bent naar de beste dansles voor uw kind, zoek dan niet verder dan Kidswing. Onze professionele docenten, leuke en veilige omgeving en betaalbare lessen maken ons de ideale keuze voor elk kind dat van dansen houdt. Meld uw kind vandaag nog aan en ontdek de magie van dansen bij Kidswing!