Dansschool

Van Opstal

Home  |  Inschrijven  |  Contact

Klucht “Quick Quick Show”

21 januari, 2010

Flyer Quick Quick Show. Drie paren van onze dansschool, Michelle Hooijen en Sander Mol, Stacey van de Camp en Jan de Laure, Teagan Schapendonk en Tom Snels, spelen al dansend mee in de klucht: “Quick Quick Show”.

Op zaterdag 27 februari en vrijdag 5 en zaterdag 6 maart speelt Stichting VOTO in C.C. De Schalm in Berkel-Enschot de swingende klucht Quick Quick Show. Dit stuk, in drie bedrijven, handelt over een dansschool die in zwaar weer terecht is gekomen. Uiteraard wordt alles in het werk gesteld om de zaak te redden, maar het is uiterst onzeker of het lukt. De regie is in handen van Harrie van Rijsewijk en het is geschreven door Vincent van Rijsewijk.
Na het succes van “Zussendag” vorig jaar, brengt Stichting VOTO uit Berkel-Enschot / Heukelom wederom een eigen productie op de planken. In “Quick Quick Show” draait alles om de gelijknamige dansschool. Het aantal leerlingen daalt snel, de baromzet loopt terug en er worden geen wedstrijden meer gewonnen. Al met al reden genoeg voor eigenaar Henk om er slapeloze nachten aan over te houden. Zijn vrouw Margriet ziet dat echter helemaal anders. Zij leeft er vrolijk op los en spendeert lustig door. Schoonmoeder Tiny ziet het met lede ogen aan en denkt en zegt er zo het hare van.

Bijdehante stagiaire
Om het tij te keren wordt er een adviseur ingehuurd. Deze brengt zijn bijdehante, gewiekste stagiaire mee. Samen moeten ze er in slagen om in korte tijd weer successen te boeken. Er moet hard gesneden worden in de kosten en op alle fronten moet het roer om. Niemand wordt door de adviseur gespaard om Quick Quick Show te redden. Dat gaat natuurlijk niet zonder horten en stoten. Intriges, onderlinge strijd, domme pech en geheime liefdes maken het er niet gemakkelijker op. Alle inspanningen moeten leiden tot topprestaties bij een zelf georganiseerde danswedstrijd. Dat levert uiteraard vele verrassende en komische taferelen op.

DanceMasters van Opstal
De cast van Quick Quick Show staat er tijdens de uitvoeringen van deze klucht niet alleen voor. DanceMasters van Opstal uit Tilburg weet het povere dansniveau van de dansschool in nood behoorlijk op te krikken. Dankzij deze dansprofessionals wordt er een verrassend swingend hoog niveau gehaald tijdens de ultieme danswedstrijd in dit toneelspel.

Voorstellingen
Quick Quick Show wordt door Stichting VOTO gespeeld op zaterdag 27 februari, vrijdag 5 en zaterdag 6 maart in Cultureel Centrum De Schalm, Eikenbosch 1 in Berkel-Enschot. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur. Kaarten zijn € 8,50 in de voorverkoop verkrijgbaar bij C.C. De Schalm, Tamoil Robben en Foodplanet in Berkel-Enschot. Op de avond zelf zijn kaarten beschikbaar aan de kassa.

Flyer Quick Quick Show

Copyright - Dancemasters Van Opstal