Dansschool

Van Opstal

Home  |  Inschrijven  |  Contact

Landelijk Award voor Dance Masters van Opstal te Tilburg

13 augustus, 2014

logo Dance Masters Nederland

In augustus vindt jaarlijks het nationale danscongres van Dance Masters plaats. Dance Masters is een landelijke organisatie voor gekwalificeerde dansscholen en dansleraren.

Tijdens de jaarlijkse feestavond, waar dansleraren, wedstrijddansers en leerlingen van dansscholen samen feest vieren, worden de jaarlijkse Dance Masters Awards uitgereikt.
De award; “Top bedrijf 2014” werd dit jaar door de leden en het bestuur toegekend aan Dance Masters van Opstal in Tilburg.
Een prestigieuze prijs binnen Dance Masters Nederland.

Monique van Opstal, die samen met haar broer Ad, het 82 jarige familiebedrijf leidt was dan ook dolgelukkig met deze award.
Tijdens deze feestavond waren ook leerlingen en wedstrijddansers van Dance Masters van Opstal aanwezig. Onder luidt gejuich en groot applaus nam Monique van Opstal de award in ontvangst.

Award 2014-2

Vol enthousiasme de reactie van Monique: “Wat ontzettend fijn, dat ik deze award in ontvangst mag nemen in het bijzijn van fantastische leerlingen en onze wedstrijddansers. Trots op hun en op ons hele team, die eraan bij hebben gedragen dat we deze geweldige award in de wacht hebben gesleept. Het is zeker een grote motivatie om ook nog eens deze award in de toekomst te kunnen verdienen met onze nieuwe 2de dansschool in Berkel-Enschot die in September officieel gaat starten.”

De Dance Masters Award heeft inmiddels een mooi plekje gekregen in de dansschool aan de Koestraat in Tilburg.

Fred Bijster
voorzitter Dance Masters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Copyright - Dancemasters Van Opstal