van opstal

salsa/Latin solo

Latin/Salsa

Salsa heeft iets waar iedereen blij van wordt. Het is dan ook niet vreemd dat ook deze dansles aangeboden wordt bij Dansschool van Opstal. Salsa betekent saus. Het is een mix van verschillende dansen, dus een beetje van dit en een beetje van dat. Juist dat maakt de dansstijl al jaren zo populair. Via de hits van Buena Vista Social Club, Marc Anthony maar ook Ricky Martin en Jennifer Lopez is de salsa en latin pop onder een breed publiek populair geworden. En overal waar de latino’s zich vestigden, ontwikkelde de salsa zich verder. Hierdoor ontstonden er veel variaties en stijlen, die je bij Dansschool van Opstal in Berkel-Enschot leert.

Latin/Salsa solo

Je wilt latin leren dansen, maar je hebt geen danspartner? Geen probleem! Latin kun je prima solo dansen. Dansschool van Opstal in Tilburg biedt daarom de cursus latin solo aan. Speciaal voor iedereen die latin wil dansen in een groep, zonder partner! Iedereen danst dus solo. In deze cursus leer je naast de Salsa ook Bachata, Cha Cha en Samba.

Latin
salsa

SALSA-SOLO  niveau 1 beginners = VOL! 
Dinsdag
19.00 – 19.50
14/28 lessen
SALSA-SOLO  gevorderd
Dinsdag
20.00 – 20.50
28 lessen
SALSA-SOLO  vergevorderd
Dinsdag
20.55 – 21.45
28 lessen
SALSA-SOLO Adults beginner = VOL!
Donderdag
20.50 – 21.40
14/28 lessen
SALSA-SOLO Adults gevorderd
Donderdag
19.50 – 20.40
28 lessen
Helaas zijn dit seizoen alle Beginner Salsa Solo lessen tot juni 2023 helemaal vol. 
Laat hier je email adres achter zodat je gelijk op de hoogte wordt gebracht voor het nieuwe seizoen! Start september 2023!

Wil je jezelf inschrijven?

VANAF NU... DANS!