van opstal

salsa/Latin solo

Latin/Salsa

Salsa heeft iets waar iedereen blij van wordt. Het is dan ook niet vreemd dat ook deze dansles aangeboden wordt bij Dansschool van Opstal. Salsa betekent saus. Het is een mix van verschillende dansen, dus een beetje van dit en een beetje van dat. 

Juist dat maakt de dansstijl al jaren zo populair. Via de hits van Buena Vista Social Club, Marc Anthony maar ook Ricky Martin en Jennifer Lopez is de salsa en latin pop onder een breed publiek populair geworden. En overal waar de latino’s zich vestigden, ontwikkelde de salsa zich verder. Hierdoor ontstonden er veel variaties en stijlen, die je bij Dansschool van Opstal in Berkel-Enschot leert.

Latin/Salsa solo

Je wilt latin leren dansen, maar je hebt geen danspartner? Geen probleem! Latin kun je prima solo dansen. Dansschool van Opstal in Tilburg biedt daarom de cursus latin solo aan. Speciaal voor iedereen die latin wil dansen in een groep, zonder partner! Iedereen danst dus solo. In deze cursus leer je naast de Salsa ook Bachata, Cha Cha en Samba.

Latin
salsa

SALSA-SOLO Niveau 1 beginners
(solo = in een groep, maar de dansen worden zonder partner uitgevoerd)

Maandag

19.00u – 19.50u

14/28 lessen

SALSA-SOLO Niveau 1 beginners
(solo = in een groep, maar de dansen worden zonder partner uitgevoerd)

Maandag

20.00u – 20.50u

14/28 lessen

SALSA-SOLO Intermediate (2e jaars)

Dinsdag

19.00u – 19.50u

28 lessen

SALSA-SOLO intermediate-Plus (3e jaars)

Dinsdag

20.00u – 20.50u

28 lessen

SALSA-SOLO Advanced 

Dinsdag

21.00u – 21.50u

28 lessen

SALSA-SOLO Niveau 1 beginners
(solo = in een groep, maar de dasnsen worden zonder partner uitgevoerd)

Donderdag

20.50u – 21.40u

14/28 lessen

SALSA-SOLO Intermediate (2e/3e jaars)

Donderdag

19.50u – 20.40u

28 lessen

 

Inschrijf periode voor het seizoen 2024 – 2025 start vanaf maandag 20 mei.

Schrijf je snel in voordat de lessen, zoals afgelopen seizoen, weer vol zitten.

Eerste lesweek: donderdag 19 september – woensdag 25 september.

Of je nu als beginner wilt starten met Salsa Solo of al enige dans ervaring hebt, iedereen is van harte welkom om een cursus op haar of zijn niveau bij Van Opstal te volgen. Schrijf je dus snel in! 

De Salsa Solo cursussen zijn ontzettend populair. De twee geplande beginner niveau 1 lessen zaten al snel vol! 

Vandaar dat we nog een nieuwe salsa solo beginner 1 les hebben ingepland! 

Je kunt je vanaf nu voor deze laatste les inschrijven!

Wil jij zeker zijn van een plekje, klik op inschrijven en meld je vandaag nog aan voor Salsa Solo!

De Beginner Salsa Solo lessen zitten tot juni 2024 helemaal vol. 
Wil jij een plekje op de reserve lijst? Of wil jij op de hoogte worden gebracht wanneer je kunt inschrijven voor een nieuwe cursus salsa solo beginners? Laat dan hieronder je email adres achter! Start nieuw seizoen: september 2024!

Wil je jezelf inschrijven?

VANAF NU... DANS!

Welkom bij Dansschool van Opstal, de beste salsa dansschool in Tilburg en Berkel-Enschot waar je solo Latin moves kunt leren! Onze salsa lessen zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar een leuke, uitdagende en gezellige manier om te dansen. 

Salsa Dansen Zonder Partner

Bij Dansschool van Opstal ligt de focus op solo dansen, zodat je niet afhankelijk bent van een partner. Salsa Solo biedt je meer vrijheid en de mogelijkheid om je eigen stijl te ontwikkelen. Je leert in onze salsa lessen verschillende moves en combinaties die je kunt gebruiken op elk feest of evenement.

Professionele Salsa Danslessen

Onze professionele salsa dansinstructeurs hebben jarenlange ervaring en zijn gepassioneerd over het lesgeven in salsa dansen. Ze zijn getraind om je de beste technieken te leren en je te helpen bij het ontwikkelen van je dansvaardigheden. Onze lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderde dansers, dus maak je geen zorgen als je nog nooit eerder salsa hebt gedanst!

Leer Salsa Dansen bij Dansschool van Opstal

Onze salsa danslessen zijn een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en je passie voor dansen te delen. Je kunt je solo salsa moves oefenen in een leuke en veilige omgeving met andere enthousiaste dansers. Onze lessen zijn ook een geweldige manier om fit te blijven en te genieten van een gezonde activiteit.

Meld je Aan voor Salsa Dansles

Dus waar wacht je nog op? Meld je aan voor onze salsa danslessen bij Dansschool van Opstal en begin met het ontwikkelen van je salsa dansvaardigheden. Leer solo dansen en ontwikkel je eigen stijl terwijl je plezier hebt. Of je nu een beginner bent of een gevorderde danser, we hebben lessen die geschikt zijn voor jou. Aarzel niet en meld je vandaag nog aan!