van opstal

Latin solo/salsa

Latin/Salsa

Salsa betekent saus. Salsa is een mix van verschillende dansen, dus een beetje van dit en een beetje van dat.
Juist dat maakt de dansstijl zo populair. En dat is het ook al een tijdje. Want waar de latino’s zich vestigden, ontwikkelde de salsa zich verder. Hierdoor ontstonden er veel variaties en stijlen, die door Dansschool van Opstal in Berkel-Enschot in de praktijk gebracht worden. Inmiddels is dansles in de salsa en latin wereldwijd bijzonder populair. In Nederland is de dansstijl sinds 20 jaar upcoming.
Via de hits van Buena Vista Social Club, Marc Anthony maar ook Ricky Martin en Jennifer Lopez is de salsa en latin pop onder een breed publiek populair geworden. Salsa heeft iets waardoor iedereen er wel iets in vindt. Het is dan ook niet vreemd dat ook deze dansles aangeboden wordt bij Dansschool van Opstal.

Latin/Salsa solo

Je wilt latin leren dansen, maar je hebt geen danspartner. Voor stijldansen en salsa heb je een eigen partner nodig en hoe lang je ook zoekt, je kunt er geen vinden. Moet je de hoop dan opgeven? Nee! Dansschool van Opstal in Tilburg biedt de cursus latin solo aan. Voor iedereen die latin wil dansen zonder dat daar een partner aan te pas komt is deze dansles geschikt! In deze cursus Salsa, Bachata, Cha Cha en Samba.

Latin
salsa

Salsa-Solo niveau 1&2

Dinsdag

20.00 – 20.50

14/28 lessen

Salsa-Solo gevorderd

Dinsdag

20.55 – 21.45

28 lessen

 

Salsa-solo niveau 1

Donderdag

19.50 – 20.40

14/28 lessen

Salsa-solo gevorderd

Donderdag

20.45 – 21.35

28 lessen

Salsa for 2 vergevorderd (als paar)

Donderdag

21.40 – 22.40

28 lessen

Wil je jezelf inschrijven?

VANAF NU... DANS!