Dansschool

Van Opstal

Home  |  Inschrijven  |  Contact

New-Style!!

13 augustus, 2012

DanceMasters van Opstal introduceert als eerste in Nederland ‘New Style’ danslessen voor de jeugd

Tilburg, … augustus 2012 – DanceMasters van Opstal begint het nieuwe dansseizoen met een nieuwe cursus, speciaal ontwikkeld voor de jeugd. Deze ‘New Style’ danslessen zijn ontwikkeld in Amerika. Ad van Opstal heeft de lessen verder doorontwikkeld zodat ze aansluiten bij de wensen van de jeugd in Nederland. Een cursus duurt vijftien lessen en bestaat uit vijf dansen: de Club Swing, American Rumba, Salsa, American Swing en de Swingstep. Tijdens de lessen dans je met een partner, vanzelfsprekend op actuele top 40 muziek.

Ad van Opstal: “Meer dan ooit staat dansen in de belangstelling, kijk bijvoorbeeld maar naar alle televisieprogramma’s waarin dansen centraal staat. Dat merken we ook in de belangstelling voor onze lessen, ook van jonge mensen. Maar dan willen ze wel bewegingen leren die ze ook op televisie zien. Inclusief stoere moves en gave lifts. Op muziek die ze kennen. Zodat ze die moves ook kunnen gebruiken op een schoolfeest of bij een avondje stappen. De cursus ‘New Style’ is daar speciaal voor ontwikkeld en daarmee zijn we de eerste in Nederland.”

Breed aanbod aan dansstijlen
Na 80 jaar danslessen, kun je rustig stellen dat de familie Van Opstal een neus heeft voor danstrends. Waar hun ouders in de jaren 70 hun cursisten de fijne kneepjes van het disco-dansen bijbrachten, introduceerde Ad begin jaren negentig als eerste met veel succes streetdance in de dansschool. Zijn zus, Monique van Opstal, ontwikkelde enkele jaren geleden de Swing Solution, een cursus gericht op de 20- en vooral 30-en 40 plussers die lekker willen swingen, maar geen zin hebben in een stijldanscursus. Monique: “Swing Solution is een mix van dansstijlen met o.a. een Foxtrot, Salsa, Merengue en Hustle, allemaal dansen met ritmes die je veel tegenkomt in de kroeg of op feestjes.” De laatste jaren zijn ook Ballet, Hiphop en Zumba toegevoegd aan het assortiment. Vanaf dit seizoen komt daar dus ook ‘New Style’ bij.

De nieuwe cursussen starten vanaf donderdag 20 september. Voor inschrijven of meer informatie over de danslessen kunt u de danslijn (013-5422068) bellen of tijdens werkdagen van 18.30 – 20.00 uur even binnenlopen bij DanceMasters van Opstal aan de Koestraat 28 in Tilburg. Ad, Monique en hun team staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Meer informatie:
Ad van Opstal
Tel: 06-50503925
info@dansvanopstal.nl

New Style

Wil jij stoere moves en gave lifts leren? Dansen waarmee je los kunt gaan op jouw muziek? Waarmee je indruk kunt maken op een schoolfeest of tijdens een avondje stappen? Dan is ‘New Style’ van Van Opstal iets voor jou! Ook als je nog nooit dansles hebt gehad. ‘New Style’ is ontwikkeld in Amerika. Een cursus duurt vijftien lessen en bestaat uit vijf dansen: de Club Swing, American Rumba, Salsa, American Swing en de Swingstep. Tijdens de lessen dans je met een partner, vanzelfsprekend op actuele top 40 muziek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Copyright - Dancemasters Van Opstal