Dansschool

Van Opstal

Home  |  Inschrijven  |  Contact

Nieuwsbrief Jeugd Stijldansen

31 juli, 2013

“WE ARE BACK!”

De vakantie zit er weer bijna op. We gaan er weer een swingend, gezellig en leerzaam dansjaar van maken. Want wat is er nu leuker om straks tijdens de donkere dagen, samen met andere leeftijdsgenoten weer een heel seizoen heerlijk te swingen en plezier te maken?

Inschrijven:
Ben je vergeten om in te schrijven? Geen nood……want de grote inschrijving gaat van start vanaf maandag 12 augustus. Van maandag t/m vrijdag kun je hiervoor terecht op de dansschool van 18.30 uur tot 20.00 uur. Of bel tussen 18.30 en 20.00 uur de Danslijn:013-542 20 68.

Stijldansen gevorderden:
Wil je graag door met stijldansen, maar heb je geen partner? Geef dit aan ons door, dan kunnen wij kijken of we een danspartner kunnen vinden. Natuurlijk hoef je niet te stoppen met dansen, want ook de showdance, hiphop of latin-solo is hartstikke leuk! Wil je meer informatie over de wedstrijden en techniekles? Kom langs tijdens de inschrijving.

Assisteren stijldansen:
Al jaren zijn we erg blij met de hulpjongens en meiden. Want door hun medewerking kunnen andere leerlingen ook een gezellig en leerzaam dansseizoen meemaken. Wil jij assisteren op de brons- zilver- goudcursus, laat het ons weten. Een hoop leerlingen zijn hier enorm mee geholpen. De lessen starten weer vanaf donderdag 19 september!

Danscafé zaterdag 24 augustus:
Het 1ste danscafé van het nieuwe dansseizoen. Leer gelijk de ‘nieuwe dans van het jaar’ op 24 augustus.
Voor de verdere danscafés houdt de website en Facebookpagina in de gaten.

Bij de danslessen hebben we ieder jaar een overschot aan fantastische, leuke meiden. Het zou toch geweldig zijn als we dit nieuwe dansseizoen in kunnen gaan met een overschot aan leuke jongens, zodat we ook bij de vervolgcursus iedereen kunnen voorzien van partners. Dus weet je leuke jongens, trek ze over de streep, want kunnen dansen is een ‘must’.

Heb je al opgegeven tijdens de voorinschrijving, dan krijg je van ons nog een berichtje thuis. De lessen gaan weer starten vanaf donderdag 19 september.

Theatershow 2013:
Als je mee wilt doen, vergeet dan niet het inschrijfformulier in te vullen, zie bijlage.
De eerste training is al op dinsdag 20 augustus o.l.v. Simon en Simone

 Repetities:
 Stijldansers jeugd:
Jeugd stijldansen zilver/goud/topklasse latin:
Dinsdagavond 19.00 tot 21.00 uur: 20 & 27 augustus, 3, 10 &17 september
Zondagmiddag 13.00 tot 14.30 uur: 22 & 29 sept, 6 okt, 3 nov, 17 nov, 24 nov, 1dec.

Leerlingendag Dancemasters NL: De Bonte wever in Assen tijdens het nationale danscongres
Een geweldige dag voor alle leerlingen van de Dancemasters dansscholen. Een dag vol geweldige workshops, een feestavond met Award winnaars, veel dansen, humor en vergeet vooral je Afrikaanse outfit niet. Onze wedstrijdparen zijn ook van de partij zoals, Simon & Simone, Wouter & Evie, Ruud en Amber, Martijn en Nathalie, Sebastiaan en Julia, Sebastiaan en Nanami.

De kosten voor de gehele leerlingendag zijn slechts € 35.00 incl hapjes en drankjes, feestavond en de workshops. Wel moet je zelf voor vervoer zorgen, of informeer bij je ‘van Opstal vrienden’.

LET OP! Bestel je kaarten via info@dansvanopstal.nl voor Maandag 5 augustus.
(Monique is vanaf 6 augustus al in Assen voor het congres) Daarna kun je Monique een privébericht sturen op haar Facebookpagina.

Flyer Congres 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Copyright - Dancemasters Van Opstal