ouder & peuterdans

Ballroom / Latin

Peuterdans

Peuterdans is een visie en lesmethode gericht op het uitdagen van 2 t/m 4 jarige kinderen om spelenderwijs te bewegen op muziek. 

Het plezier van spelenderwijs bewegen ga je zelf ervaren en je krijgt allerlei tips en handreikingen om met eenvoudig spelmateriaal, zoals knijpers, plastic flesjes, ballen en bierviltjes aantrekkelijke beweegactiviteiten uit te voeren met jonge kinderen. Door met het kind spelenderwijs te bewegen stimuleer je niet alleen de motorische vaardigheden, maar ook de sociale en emotionele vaardigheden van het kind. Hierdoor krijgt een kind meer zelfvertrouwen. Kinderen leren contact maken met andere kinderen door samen te spelen en samen te delen. Daarnaast wordt ook de taal- en spraakontwikkeling van het kind gestimuleerd door bijvoorbeeld de begrippen onder, boven, tussen, voor en achter veelvuldig te herhalen bij de diverse speelse bewegingen.

Jij als ouder blijft, als veilige thuishaven, aanwezig bij deze les

ouder &
peuterdans

Peuter-ouderdans = VOL

Woensdag

16.30 – 17.00

14/28 lessen

Peuter-ouderdans = VOL

Zaterdag

9.30-10.00

14/28 lessen

Helaas zijn dit seizoen alle Peuterdans lessen tot juni 2023 helemaal vol. 
Laat hier je email adres achter zodat je gelijk op de hoogte wordt gebracht voor het nieuwe seizoen! Start september 2023!

Wil je jezelf inschrijven?

VANAF NU... DANS!