van opstal

ouder & peuterdans

Ballroom / Latin

Peuterdans

Peuterdans is een visie en lesmethode gericht op het uitdagen van 2 t/m 4 jarige kinderen om spelenderwijs te bewegen op muziek. 

Het plezier van spelenderwijs bewegen ga je zelf ervaren en je krijgt allerlei tips en handreikingen om met eenvoudig spelmateriaal, zoals knijpers, plastic flesjes, ballen en bierviltjes aantrekkelijke beweegactiviteiten uit te voeren met jonge kinderen. Door met het kind spelenderwijs te bewegen stimuleer je niet alleen de motorische vaardigheden, maar ook de sociale en emotionele vaardigheden van het kind. Hierdoor krijgt een kind meer zelfvertrouwen. Kinderen leren contact maken met andere kinderen door samen te spelen en samen te delen. Daarnaast wordt ook de taal- en spraakontwikkeling van het kind gestimuleerd door bijvoorbeeld de begrippen onder, boven, tussen, voor en achter veelvuldig te herhalen bij de diverse speelse bewegingen.

Jij als ouder blijft, als veilige thuishaven, aanwezig bij deze les

ouder &
peuterdans

PEUTER & OUDERDANS (2 t/m 4 jaar)

Woensdag

15.15u – 15.45u

14/28 lessen

PEUTER & OUDERDANS  (2 t/m 4 jaar) = VOL!

Woensdag

15.55u – 16.25u

14/28 lessen

PEUTER & OUDERDANS (2 t/m 4 jaar)

Zaterdag

9.30u – 10.00u

14/28 lessen

PEUTER & OUDERDANS  (2 t/m 4 jaar)

Zaterdag

10.10u – 10.40u

14/28 lessen

Inschrijf periode voor het seizoen 2024 – 2025 start vanaf maandag 20 mei.

Peuter & Ouderdans is ontzettend populair! Schrijf je dus snel in voordat de lessen, zoals afgelopen seizoen, weer vol zitten.

Eerste lesweek: donderdag 19 september – woensdag 25 september.

Wil jij graag een keer in de week met jouw peuter iets leuks ondernemen? Klik dan op inschrijven en meld je vandaag nog aan voor een Peuter & Ouderdans cursus!

Op het moment zijn er ontzettend veel aanvragen voor de Ouder-Peuter dansles en zitten de lessen komend seizoen (tot januari 2024) al helemaal vol. Kan jouw peuter niet wachten om in een mooie danszaal te dansen? 
Laat hieronder jouw naam en email adres achter en jij wordt meteen op de hoogte gehouden wanneer er een plekje vrij komt! 

Wil je jezelf inschrijven?

VANAF NU... DANS!

Peuterdans: plezier en ontwikkeling voor de allerkleinsten!

Bent je op zoek naar een leuke en leerzame activiteit voor je peuter? Dan is peuterdans bij Dansschool van Opstal dé ideale keuze! Tijdens onze peuterdanslessen staat plezier en ontwikkeling centraal. Onze professionele docenten creëren een veilige en stimulerende omgeving waar jouw peuter spelenderwijs kennis maakt met dans en beweging.

Peuterdans: goed voor de ontwikkeling

Dansen is niet alleen leuk, maar ook belangrijk voor de ontwikkeling van je peuter. Tijdens onze peuterdanslessen wordt er gewerkt aan de grove en fijne motoriek, coördinatie, evenwicht en creativiteit. Dit alles op een speelse manier, zodat jouw peuter zich niet alleen vermaakt, maar ook nieuwe vaardigheden ontwikkelt.

Peuterdansen bij Dansschool van Opstal

Bij Dansschool van Opstal vinden we het belangrijk dat jouw peuter zich op zijn of haar gemak voelt en dat er persoonlijke aandacht is voor ieder kind. Onze peuterdanslessen worden dan ook gegeven in kleine groepen, zodat er ruimte is voor individuele aandacht en begeleiding. Daarnaast zorgen onze docenten voor afwisselende lessen met leuke en herkenbare liedjes, dansjes en spelletjes.

Peuterdansles in Tilburg en Berkel-Enschot

Bent u op zoek naar peuterdansles in Tilburg of Berkel-Enschot? Dansschool van Opstal biedt professionele peuterdanslessen aan voor kinderen vanaf 2 jaar. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende kennismaking.