van opstal

Privéles & workshops

Privé les

Je danst al jaren en wil graag competitief dansen. Dan is privéles van wedstrijdtrainers onmisbaar om goede resultaten te halen. De oud-kampioenen leren je alles over choreografie, techniek, mindset en alle andere zaken die bij wedstrijddansen komt kijken. 

Wil je je openingsdans voor je bruiloft perfectioneren of even een paar opfrislessen omdat je een paar weken niet naar de les kon komen? Ook dan is een privéles heel geschikt. 

De docenten die bij Dansschool van Opstal in Tilburg de privéles geven zijn toonaangevende choreografen die hun strepen in de (internationale) danswereld hebben verdiend. De privélessen kosten € 65,- per paar per uur.

Workshops

Wist je dat een dansworkshop ideaal is voor teambuilding of een bedrijfsuitje? Bij Dansschool van Opstal in Tilburg maken we de workshop speciaal voor je op maat. Je kiest wat je wilt leren en wij regelen een gezellige en leerzame middag of avond voor jou en je team. Gezellig met je collega’s in ongedwongen sfeer en onder begeleiding van een ervaren dansleraar iets nieuws leren. Eventueel kunnen we ook een dansdemonstratie regelen.

Onze workshops zijn onder andere geschikt voor:

  • Bedrijfsuitjes
  • Vrijgezellenfeestjes
  • Familiedagen
  • Scholen

 

Wil je meer informatie over een dansworkshop bij Dansschool van Opstal in Tilburg? Vul dan het contactformulier in en we nemen snel contact met je op.

privé les
workshops

Wil jij meer informatie?

VANAF NU... DANS!