van opstal

Sponsoren Theatershow 2024

Klundert Productions

Make Connection

Mensen verbinden, kansen bieden en het beste naar boven halen. Ons groot netwerk aan muzikanten, artiesten, regisseurs, choreografie, evenals de techniek kan voor Cultuur wat betekenen.

 

Klundert producties zet zich bij verschillende organisaties in door haar creativiteit, kennis en groot netwerk te gebruiken.

 

Activities:

 

*Stichting Oisterwijk in Concert. Amateurs samen met professionals een podium bieden

Oprichter|Producer | voorzitter

*V.O.S. Vereniging van Oisterwijkse Spelers Voorzitter

*Kunstkring overkoepelend orgaan van Oisterwijkse toneel/musical verenigingen Bestuurslid

*Winterglow Oisterwijk December activiteit centrum Oisterwijk Bestuurslid

*Haaren komt bij Oisterwijk  Organisatie-Creatief team

*Stichting COM Cultuur centrum Tiliander Oisterwijk en Den Bogaard Moergestel Bestuurslid Raad van bestuur

 

http://www.klundertpro.nl/

Klundert Audio Visueel

VERHUUR VAN PROFESSIONELE AUDIOVISUELE APPARATUUR

SPECIALISTEN IN VERHUUR

 

 

Dat zijn we. Het verzorgen van een tijdelijke audiovisuele installatie op locatie, maar ook voor losse verhuur (dry-hire) kun je bij ons terecht. Onze voorraad bestaat uit allerlei licht, beeld en geluidsapparatuur: teveel om op te noemen!

 

Mogelijk ben je gewoon op zoek naar een technische oplossing voor je theaterproductie, live-event of evenement. Ons team helpt graag en adviseert gratis over welke samenstelling past bij je wensen, gelegenheid en locatie. We maken graag bijzondere projecten. Dáár zijn we goed in. Maatwerk, met een technische uitdaging.

 

VOORBEELDEN VAN VERHUURPROJECTEN

Onderstaand een paar leuke voorbeelden van verhuurprojecten waar ons specialisme ligt:

 

theatertechniek voor musicals, muziektheater en orkesten. Binnen, buiten. Overal!

livestream producties voor allerlei toepassingen (webinars / congres / plenair etc.)

audiovisuele techniek voor locatie uitvaarten (LED schermen / geluidstechniek / muziek / video opname en live-stream)

creatieve kunstprojecten (multi-channel audio, tijdcode, maatwerk)

buitenlucht bioscoop (levensgrote projectie op bijv. 7 x 4 mtr. schermen met echt bioscoop geluid)

theater- en dansshows met spectaculaire belichting en projectie

audiovisuele techniek voor congressen en zakelijke evenementen (geluid / videoregie / belichting)

 

https://www.klundertav.nl

 

Naaijkens Innovative Design

 

klantspecifieke oplossingen op het gebied van industriële automatisering

Naaijkens Innovative Design helpt bedrijven in het besturen van hun machines. De focus ligt hierbij op het ontzorgen van machinefabrieken, OEM-ers en eindgebruikers met betrekking tot vraagstukken op het gebied van elektronica en automatisering. Als we deze vraagstukken onderverdelen in hoofdtakken dan richt Naaijkens Innovative Design zich voornamelijk op:

 

*Industriële automatisering

*Custom & Embedded elektronica

*Robotica en vision

 

http://www.naaijkens.nu/

Naaijkens Innovative Design

 

Kinderopvang Het Groene Spoortje is een particuliere organisatie voor kinderopvang op de boerderij in Hulten en biedt plaats aan: Kinderdagopvang, Peuteropvang en BSO.

 

In de dagelijkse omgang met de kinderen bij de kinderopvang hebben wij respect voor de natuur. Op een boerderij sta je automatisch een stukje dichter bij de natuur. Wij sluiten aan op bijvoorbeeld weersomstandigheden, seizoenen of bepaalde gebeurtenissen op de boerderij (dieren die geboren worden).

In de buitenruimte of in de stal is van alles te beleven en te zien. Dikwijls kunnen dingen worden meegenomen om er in de binnenruimte mooie creaties van te maken. In de moestuin kunnen de kinderen zelf zien en beleven hoe bijvoorbeeld aardbeien, aardappelen of zonnebloemen groeien. In de keuken kunnen sommige producten met de kind leren weer verwerkt worden.

https://www.hetgroenespoortje.nl/

 

Car Care Nederland

 

Car Care Nederland staat voor de beste producten. Dit betekent niet dat we het grootste assortiment hebben, of dat we het meeste geld steken in marketing. Dit betekent dat wij handmatig een berg van producten gaan uitproberen om daar een selectie uit te maken. Die selectie eindigt in onze webshop.

 

Waarom? Omdat wij dit niet doen om in de Quote500 te komen. Wij doen dit omdat wij weten hoe fantastisch het voelt als je voertuig er blinkend en glanzend bij staat. Omdat wij begrijpen hoe geweldig het is als iemand vraagt “heb je een nieuwe auto?”, terwijl je hem alleen goed gepoetst hebt.

 

Wij weten hoe gaaf het is om trots te zijn op het resultaat van je harde werk. En de juiste producten helpen daar bij. Wij gebruiken onze kennis om de juiste producten te vinden, jij hoeft deze alleen nog maar te gebruiken. Make the world a shinier place, one car at a time!

 

https://www.carcarenederland.nl/

10 for Nails opleidingen

Welkom bij 10forNails-Opleidingen, 

Sinds 2002 is 10forNails is een begrip in en rond Tilburg. 

Naast een hele fijne groothandel en webshop gevestigd in Tilburg. Bevind zich daar ook het opleidingscentrum 10forNails-Opleidingen.

Ik Monique, eigenaresse bij 10 for Nails – Opleidingen.

Naast het nagelen in mijn salon is mijn passie om jullie op te leiden tot een fantastische nagelstyliste.

Naast de diversiteit aan opleidingen die we aanbieden, is er ook een mogelijkheid tot het volgen van prive trainingen.

Deze worden geheel naar jou wensen ingedeeld en ingepland.

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden, neem dan eens een kijkje op www.10fornails-opleidingen.nl , stuur  een mail naar opleidingen@10fornails.nl , of neem contact op met telefoonnummer: 06-21922577

Adres: Ceramstraat 1-3A 5013 BB Tilburg 

Kapsalon Roger

 

Een zeer vakbekwame kapper, waar mensen zich thuis voelen.

Tijd voor de klant en altijd met humor, een gezellig praatje, kopje koffie/thee of een wijntje.

Waar de klant nog koning is.

 

https://www.facebook.com/people/Kapsalon-roger/100054658590794/

 

AB InBev

Dagelijks brouwen, vervoeren en verkopen we in Nederland met 550 collega’s met veel trots onze bieren. Van alcoholvrij tot speciaalbier. Met onze bieren brengen we mensen samen. En dat willen we blijven doen in de komende 100 jaar.

We zijn het bewijs dat internationaal en lokaal perfect samen gaan. We zijn trots onderdeel van het beursgenoteerde AB InBev, dat met ruim 500 merken en zo’n 220.000 medewerkers in meer dan 100 landen actief is. Tegelijk zijn we typisch Nederlands, met brouwerijen in Dommelen en Arcen. Merken bouwen is onze kracht. We zijn trots op ons portfolio, een perfecte mix van internationale en lokale merken, waaronder Jupiler, Dommelsch, Leffe, Hertog Jan, Hoegaarden, Corona en Stella Artois.

https://ab-inbev.nl/

 

Dans- & Partycentrum van Opstal

Dancemasters van Opstal is een Dansschool waar al 92 jaar lang aan inwoners van Tilburg en omstreken dansles gegeven wordt. Maar waar ook compleet verzorgde feesten gegeven kunnen worden in ons Partycentrum.

 

In onze dansschool vinden wij aandacht en betrokkenheid bij onze leerlingen ontzettend belangrijk. Naast het dansen en lesgeven, is onze passie het verbinden van mensen. Zo wordt onze warme familie sfeer al generaties overgebracht aan onze dansers. Of je nou een beginnende danser bent of een van de vele Nederlands kampioenen, iedereen hoort er bij.

 

Al 92 jaar lang is Van Opstal gespecialiseerd in het lesgeven in verschillende dansstijlen zoals Streetdance, Hiphop, koppeldansen, Salsa en meer. Zo hebben er vele tienduizenden mensen leren dansen bij Van Opstal en zijn er jaarlijks honderden kinderen, tieners en volwassen die wekelijks met een grote lach op onze mooie en sfeervolle dansvloer staan.

 

In onze danslessen staat vooral plezier & gezelligheid hoog in het vaandel. Daarnaast zijn wij er in gedreven om de leerlingen van goede kwaliteit van danslessen te voorzien. Zo zijn Ad en Monique meervoudig Nederlands kampioen. Daarnaast hebben zij de hele wereld over gereisd. Ad heeft verder Streetdance/Hiphop als een van de eerste naar Nederland gehaald en heeft Monique 3 seizoenen in de jury gezeten van het TV programma Dancing with the Stars op RTL 4.

Wendell Potters-van Opstal (4e generatie)gaat het stokje overnemen . Hij is in mei 2022 en 2023 Europees kampioen hiphop geworden. 4de op het WK in Amerika in 2023

 

www.dansvanopstal.nl

www.partycentrumtilburg.nl