van opstal

Street-/Showdance

Street/showdance

Jij staat graag in de belangstelling. Je voert graag een show op en je houdt ook nog eens van dansen? Dan is de cursus street-showdance bij Dansschool van Opstal in Tilburg en Berkel-Enschot echt iets voor jou!

Tijdens de street-showdance leer je complete shows op te voeren. De moves komen uit diverse dansstijlen, zoals de hiphop en de funkdancestijlen. Bij street-showdance dans je een dans die uitvoerbaar is op verschillende nummers. Alle moves zijn gemaakt op de beats en breaks van de muziek.

Je werkt tijdens de cursus aan twee verschillende shows die gekoppeld zijn aan een thema.  Deze shows kun je dan optreden tijdens de kijkavond en/of  bij de theatershow Van Opstal on Stage, die we elk jaar in een echt theater in Tilburg opvoeren. Dan treedt je dus echt op voor een groot publiek!

Selectie Wedstrijd teams
Dans je al in een van onze reguliere Showdance lessen en wil jij graag wedstrijden dansen? Dan kun je ook inschrijven voor onze Hiphop selectie teams!

Met deze Selectie Teams dansen wij regionale en nationale wedstrijden. Meer informatie hierover lees op de Hiphop Selectie pagina

street/
showdance

STREET-SHOWDANCE new class (8 t/m 12 jaar)

Zaterdag

11.40u – 12.30u

14/28 lessen

STREET-SHOWDANCE kids niveau 2e/3e jaars (9 tm 13 jaar)

Vrijdag

17.10u – 18.00u

28 lessen

STREET-SHOWDANCE young teenz vergevorderd (12 tm 15 jaar)

Woensdag

19.00u – 19.50u

28 lessen

STREET-SHOWDANCE teenz vergevorderd (16+)

Vrijdag

18.10u – 19.00u

28 lessen

 

HIPHOP-SHOWDANCE Teenz 16+ Advanced plus in Berkel-Enschot (besloten groep)

Woensdag

20.15u – 21.05u

28 lessen

HIPHOP-SHOWDANCE adults 21+ Advanced plus in Berkel-Enschot (besloten groep)

Woensdag

21.15u – 22.05u

28 lessen

STREET-SHOWDANCE 1e/2e jaars (8 t/m 12 jaar)

Maandag

17.30u – 18.20u

14/28 lessen

STREET-SHOWDANCE kids 3e jaars (9 t/m 13 jaar)

Dinsdag

16.20u – 17.10u

28 lessen

STREET-SHOWDANCE young teenz 4e jaars (10 t/m 14 jaar)

Maandag

18.30u – 19.20u

28 lessen

STREET-SHOWDANCE Teenz vergevorderd (14+)

Maandag

19.30u – 20.20u

28 lessen

STREET-SHOWDANCE Adults (21+)

Maandag

20.30u – 21.20u

28 lessen

Inschrijf periode voor het seizoen 2024 – 2025 start vanaf maandag 20 mei.

Schrijf je snel in voordat de lessen, zoals afgelopen seizoen, weer vol zitten.

Eerste lesweek: donderdag 19 september – woensdag 25 september.

Of je nu als beginner wilt starten met Hiphop / Street-showdance of al enige dans ervaring hebt, iedereen is van harte welkom om een cursus op haar of zijn niveau bij Van Opstal te volgen. Schrijf je dus snel in! 

Het nieuwe dansseizoen is alweer begonnen. 

Wil jij bij ons komen dansen en wil jij starten in een nieuwe eerste jaars Street-Showdance cursus? 

Of heb je al Street-Showdance ervaring en wil je bij ons komen dansen? 

Laat dan hieronder je naam en email achter en blijf up to date voor het nieuwe dansseizoen! Zo ben jij op tijd op de hoogte voordat de les vol zit!

Start september 2024!

Wil je jezelf inschrijven?

VANAF NU... DANS!

Showdance in Tilburg - Schrijf je nu in voor lessen!

Ben jij geïnteresseerd in show- of streetdance en woon je in Tilburg of omgeving? Dan heb je geluk, want er zijn volop mogelijkheden om deze dansstijl te leren onder de juiste begeleiding. Of je nu al ervaring hebt of niet, iedereen kan meedoen met de showdance lessen in Tilburg.

De show- streetdance lessen in Tilburg zijn er voor alle leeftijden en niveaus. Of je nu jong of oud bent, beginner of gevorderd, bijna alles is mogelijk. Bij showdance gaat het om het combineren van verschillende dansstijlen tot een krachtige en spectaculaire show. Denk aan stijlen als Urban, jazz, moderne dans en Hiphop. Maar ook acrobatiek en theater spelen een belangrijke rol. In de lessen leer je niet alleen de choreografieën, maar ook de juiste techniek en uitvoering.

Leer dansen van de beste

De lessen worden gegeven door ervaren en professionele docenten die jou stap voor stap begeleiden naar het gewenste niveau. Door hun kennis en ervaring leren zij jou niet alleen de technieken en choreografieën, maar helpen ze jou ook om een eigen stijl en uitstraling te ontwikkelen. Hierdoor wordt elke dans een uniek en persoonlijk optreden.

Wil jij meedoen aan de streetdance lessen in Tilburg? Schrijf je dan nu in en ontdek jouw talent voor deze spectaculaire dansstijl! Meer informatie over de lessen en het inschrijven vind je op de website van de dansschool. Let op: de plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij!

Streetdance in Tilburg, show je beste moves!

Trek je dansschoenen aan en sluit je aan bij de beste streetdance lessen in Tilburg! Inschrijven voor onze dynamische en energieke streetdance lessen is nu eenvoudiger dan ooit tevoren. Onze ervaren en getalenteerde docenten zullen je begeleiden bij het leren van de nieuwste bewegingen en het ontwikkelen van je eigen stijl. Inschrijven voor onze streetdance lessen in Tilburg is slechts een klik verwijderd. Zorg dat je erbij bent en leer de meest indrukwekkende moves om de dansvloer te veroveren!