Dansschool

Van Opstal

Home  |  Inschrijven  |  Contact

Vele podiumplaatsen en Nederlandse Kampioenen voor dansers van Dance Masters van Opstal

15 juni, 2015

Afgelopen weekend werd in Assen het Officiële Nederlands danskampioenschap Ballroom –  Latin en Exhibition gehouden voor Professionals en amateurdansers. De wedstrijdparen van Dansschool van Opstal waren zeer succesvol op dit gigantische NK-evenement met een deelname van meer dan 400 dansparen in verschillende klassen.

Op de eerste NK dag was het de beurt aan de Professionals, de Masterclass wat de allerhoogste afdeling van de amateurs is, en de pre-amateurs,
“wat een spannende avond” zo vertelt Monique van Opstal. “Een compleet uitverkochte zaal, de supporters club stond op scherp, en de zenuwen gierden door mijn lichaam. Toen de finales begonnen schreeuwden de supporters en de toeschouwers het dak eraf”.

Bij de professionals ging het Goud, Zilver en Brons naar de paren die allen getraind worden Monique van Opstal. “ Je gunt ze alle drie de kampioenstitel, daar werken ze individueel ontzettend hard voor. Voor mij persoonlijk was het dan ook fijn dat alle drie de paren in de verschillende dansen toch met 1ste plaatseringen beloond werden”.  De uitslag: Nederlandse kampioenen professionals Martijn Leunissen en Nathalie Bos, Vice kampioenen Ruud Moers en Amber List en brons was voor Simon Froklage en Simone Haans.

Tevens hebben Ruud en Amber op deze avond afscheid genomen van de wedstrijdsport. Lieve schatten, bedankt voor de reis die we samen gemaakt hebben. Veel succes met jullie nieuwe hoofdstuk.

NK profs 2015 uitslag

NK profs 2015 uitslag

In de masterclass amateurs dansten Wouter Grootendorst en Evi Luijten zich in de finale naar een fantastische 4de en een 7de plaats voor Rob Clarijs en Miloe Deenen “Een geweldige prestatie, als je van 400 deelnemende paren jezelf 4de en 7de van Nederland mag noemen”.

Wouter en Evi

Wouter en Evi

Rob en Miloe

Rob en Miloe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de 3de plaats in de pre-amateurs de nieuwkomers Wendell Potters en Madelon van Loon.

Wendell en Madelon

Wendell en Madelon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de 2de NK dag werd er gestreden in de afdeling National amateurs en Exhibition.

Nederlandse kampioenen Exhibition Roel Rens en Cynthia den Boer. “Hun eerste wedstrijd samen, wat een fantastische performance”, mijn broer Ad en José, hun trainers kunnen ontzettend trots op ze zijn” vertelt Monique enthousiast.

Roel en Cynthia

Roel en Cynthia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Ook op deze dag waren de supporters weer vol enthousiasme aanwezig, en was het weer, verschrikkelijk spannend in de finales”. Want ook op deze dag hadden de dansers kans op podiumplaatsen.

Kevin Wijnans en Esmée Hermans behaalden zilver in de B poule. Bram Paulissen en Emilie van Dun dansten zichzelf naar 2 podiumplaatsen. 2de in de D poule en 3de in de masterclass senioren.

Een mooie halve finale A poule voor Dennis v/d Linde en Valerie Rozenbrand

Kevin en Esmeé

Kevin en Esmeé

Bram en Emilie

Bram en Emilie

Valerie en Dennis

Valerie en Dennis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een fantastisch weekend waarbij  de andere trainers William en José Kolen-Geboers van dansschool van opstal een zeer belangrijke rol hebben gespeeld voor alle dansparen.

Tijdens het NK werd een grote actie gehouden “Dans voor Kans” waarbij geld ingezameld werd voor het KWF.

Het prijzengeld van € 200,- wat dansschool van Opstal, o.l.v. Karin karamat-Ali gewonnen heeft met de internationale verkiezing van : “Dance of the Year” is met liefde en plezier door de dansers dan ook gedoneerd aan het KWF.

 

Dans voor een kans

Dans voor een kans

 De geweldige supportersclub

De geweldige supportersclub

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Copyright - Dancemasters Van Opstal